0 488 29 80 88

Reparatie

Ons adres:
Rapid Group BVBA, Meerhem 41 9000 Gent
Telefoonnummer:
0 488 29 80 88

Oostere tapijten staan erom bekend zeer duurzaam en robuust te zijn, helaas is schade soms onoverkomelijk. Al snel kan een kleine onoplettendheid leiden tot grote schade. Brandgaten, uitgerafelde delen, weefselafbraak, ongedierte of een huisdier. Wat de oorzaak ook mag zijn van de schade, het is van uiterst belang voor uw tapijt, om tijdig in te grijpen en deze ingreep te laten doen door een professionele vakman.

Vooraleer de reparatieprocedure van een tapijt kan plaatsvinden, dient het tapijt een grondige wasbeurt te ondergaan. Dit is van noodzakelijk belang, want slechts na een reiniging kan de schade pas goed worden beoordeeld.

“Met passie voor hun vak”

  • Onze gespecialiseerde werknemers op het vlak van restauratie kunnen beroep doen op een goede opleiding, langdurige ervaring en grote vakkennis.
  • Met passie voor hun vak, kunt u erop vertrouwen dat uw tapijt in goede handen is. De échte waarde van uw tapijt is hen bekend en met deze instelling behandelen zij uw tapijt als geen ander. Zij verrichten moeilijk werk, waarbij geduld uiterst belangrijk is.
  • Meestal gebeurd alles ook volledig manueel en moet er rekening worden gehouden met heel wat kenmerken zoals het type vezel, aantal knopen, leeftijd en kleur.

Wij zijn trots op onze werknemers en garanderen geweldige resultaten!

  • Naast de Oosterse tapijten, herstellen en restaureren wij uiteraard ook ieder ander type tapijt, ongeacht de herkomst.
REPARATIE

Order Form

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Name *
Address *
Phone Number *
E-mail *
Pick-Up Date
Pick Up Time
Delivery Date
Delivery Time
Preferred Laundry Detergent
Bleach Whites
Laundry Bag Needed?
Special Instructions