0 488 29 80 88

ZETELREINIGING

Ons adres:
Rapid Group BVBA, Meerhem 41 9000 Gent
Telefoonnummer:
0 488 29 80 88

Zitbanken, fautteuils en alle andere gestoffeerde meubelen worden dagelijks blootgesteld en zwaar belast. Met stofzuigen alleen kan het diepgewortelde vuil niet uit het weefsel worden verwijderd. Indien u niet op regelmatige basis uw meubilair laat schoonmaken of onderhouden, zal de stof als snel grijs worden, stinken, bevlekt geraken en uiteindelijk kan het gaan afsterven.

“Een schonere en nettere omgeving, resulteerd in een betere gezondheid …”

  • Wij als erkend schoonmaakbedrijf weten precies hoe deze klus geklaard moet worden. Met een speciaal reinigingsmiddel en apparatuur wordt het vuil opgelost en verwijderd, tot heel diep in de vezels. Stap voor stap, laag per laag worden het vuil, geurtjes en bacteriën opgespoord en verwijderd. Uw meubilair krijgt op deze manier een nieuw en langer leven toegeschreven. Afhankelijk van de bekleding en toestand van uw meubilair wordt het hele proces herhaalde keren uitgevoerd.
  • Wij adviseren om de bekleding van uw meubilair, kussens, matrassen, gordijnen, etc. om de 3 tot 5 jaar te laten reinigen op professionele wijze. Het risico op ziektes, plagen en allergieën wordt hierdoor aanzienlijk verminderd
ZETELREINIGING

Order Form

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Name *
Address *
Phone Number *
E-mail *
Pick-Up Date
Pick Up Time
Delivery Date
Delivery Time
Preferred Laundry Detergent
Bleach Whites
Laundry Bag Needed?
Special Instructions