0 488 29 80 88

Losse Tapijten

Ons adres:
Rapid Group BVBA, Meerhem 41 9000 Gent
Telefoonnummer:
0 488 29 80 88

Zich goed voelen is uw recht !

Het is uw recht om zich goed te voelen in uw woning. Het is met begrip en respect voor dit recht dat wij iedere keer opnieuw met complete toewijding onze klanten bedienen. Worldcarpetwashing is een innovatief bedrijf, dat steeds op zoek gaat naar nieuwe en betere reinigingsmethodes. Met uiterste zorg en moderne technologie reinigen wij uw tapijt. Tijdens het hele reinigingsproces wordt uw tapijt nauwlettend opgevolgd. Wij werken bovendien enkel en alleen met 100% biologisch afbreekbare wasmiddelen.

Een intense reiniging met oog voor detail in tapijtreiniging

  • Nadat de eerste evaluatie heeft plaatsgevonden, de beoordeling en de ernst van de vlekken bepaald is, volgt het reinigingsproces. In grote lijnen is zo een proces vaak gelijk aan elkaar, hoewel er een verschil kan zijn in temperatuur, wasmiddel of intensiteit van het proces.
  • Eerst wordt het tapijt langdurig gedrenkt in een daarvoor speciaal voorziene pan. Na het drenkingsproces wordt het vervolgens compleet geautimatiseerd gewassen, waarna het tapijt gespannen wordt in een lange-spinner. Vervolgens gaat het tapijt de droogkamer in, waar het langzame droogproces kan beginnen. Na het drogen krijgt uw tapijt een nauwkeurige inspectie om zeker te zijn dat alles 100% perfect is. Uiteindelijk krijgt uw tapijt een nieuwe verpakking en wordt het geleverd aan het gewenste adres.

Hygiëne – Stofzuigen alleen is helaas niet genoeg…

  • Stof is onvermijdelijk alom aanwezig, huisstof ontstaat uit slijtage van meubelen, tapijten en komt uit schoenen. Evenals uit haren, huidschilfers en bacteriën. Onder hen zitten heel wat ziektekiemen die kunnen leiden tot aandoeningen en allergieën.
  • Het grootste risico zit hem namelijk in een allergie van de huisstofmijt. Deze vindt een perfecte broedplaats in tapijten, kussens en matrassen. Het eiwit in de ontlasting van de huisstofmijt kan kwetsbare allergische reacties veroorzaken en is bovendien de belangrijkste factor in het veroorzaken van stofallergie.
  • Door de jaren heen kunnen ze ook leiden tot de uitbraak van astma.
Losse Tapijten

Order Form

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Name *
Address *
Phone Number *
E-mail *
Pick-Up Date
Pick Up Time
Delivery Date
Delivery Time
Preferred Laundry Detergent
Bleach Whites
Laundry Bag Needed?
Special Instructions