0 488 29 80 88

Vast Tapijt

Ons adres:
Rapid Group BVBA, Meerhem 41 9000 Gent
Telefoonnummer:
0 488 29 80 88

Heel wat huishoudens, bedrijven en instanties kiezen voor een vast tapijt washing . Ongeacht de omgeving waarin dit vast tapijt zich bevindt, is het van uiterst belang om op regelmatige basis uw tapijt te voorzien van grondige schoonmaak en onderhoud. Na verloop van tijd en afhankelijk van de intensiteit van het gebruik worden deze vaste tapijten al snel vuil, besmeurd met vlekken en krijgen ze een onaangename geur. Bovendien huisvesten er zich miljoenen bacteriën zoals mijten zich maar al te graag in uw tapijt. Hedendaagse studies wijzen uit dat de gemiddelde Vlaming steeds gevoeliger wordt voor allergieën. Sommigen studies beweren zelfs dat binnen 10 jaar meer dan de helft van de Belgische bevolking zal lijden aan een allergie. Dit is werkelijk een roep om het voorkomen te beginnen. De strijd tegen deze bacteriën moeten we overal rondom ons aangaan, maar eerst en vooral daar waar we het gevoeligste zijn, namelijk in onze eigen huizen en werkomgeving. Als u weet dat een gemiddeld persoon tot 10 uren per dag in zijn woning aanwezig is, en tot 9 uren per op kantoor of werkplaats, dan zijn dit de plaatsen waar we dus het meeste voor moeten uitkijken.

Beter voorkomen dan genezen

  • Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf bieden wij de oplossing in deze strijd, met onze moderne, milieuvriendelijke reinigingsmethoden kunnen wij de aanwezigheid van mijten tot 80% reduceren. Verder werken wij onzuiverheden, vuil en vlekken voorzichtig weg, met uiterste zorg en oog voor detail.
  • Wij adviseren om een tapijt minstens om de 5 jaren, grondig te laten reinigen en behandelen. Uiteraard geldt hier de regel, hoe intsenser het gebruik, des te regelmatiger u beroep dient te doen op een professioneel schoonmaakbedrijf
  • Zorg dat uw omgeving een nette verschijning is, de eerste indruk is namelijk altijd van belang. Zowel prive als professioneel dient óók u hier rekening mee te houden. Maar bovenal zorgt een regelmatig onderhoud en schoonmaak voor een langere levensduur van uw tapijt, vast tapijt of andere soort vloerbedekking.
VAST TAPIJT
Minimumberekening = 10m²

Order Form

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Name *
Address *
Phone Number *
E-mail *
Pick-Up Date
Pick Up Time
Delivery Date
Delivery Time
Preferred Laundry Detergent
Bleach Whites
Laundry Bag Needed?
Special Instructions